Info Inspect
Forum InfoInspect • Vezi subiect - Autorizatia de stivuitorist dobandita in Franta...

Autorizatia de stivuitorist dobandita in Franta...

Aici se vor posta numai intrebari legate de autorizarea personalului deservent pe stivuitor
Reguli forum
NUMAI AICI SE VOR POSTA INTREBARI LEGATE DE AUTORIZAREA STIVUITORISTILOR.

Autorizatia de stivuitorist dobandita in Franta...

Mesajde Adrian Tesu » Mar Iul 13, 2010 12:05 pm

Buna ziua domnilor !
am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, am o persoana care a obtinut autorizatia de stivuitorist in Franta.
Este valabila si in Romania ?
Va multumesc pentru intelegere
Adrian Tesu

Re: Autorizatia de stivuitorist dobandita in Franta...

Mesajde RSVTI » Sâm Aug 14, 2010 1:03 am

Conform PT CR8-2009,art. 6 (1) Persoanele care sunt cetăţeni ai statelor membre, deţin o autorizaţie eliberată de autoritatea competentă dintr-un stat membru al Uniunii Europene sau stat semnatar al Acordului privind Spaţiul Economic European şi care doresc să deservească o/un instalaţie/echipament din domeniul ISCIR pe teritoriul României, se prezintă la ISCIR în vederea susţinerii unui examen şi luării în evidenţă.
(2) Examenul constă dintr-o probă teoretică ce are ca scop evaluarea cunoştinţelor privind aplicarea legislaţiei naţionale şi a prescripţiilor tehnice aplicabile, necesare pentru deservirea instalaţiei/echipamentului.

(3) Solicitantul depune la ISCIR următoarele documente:

a) cerere din care să rezulte tipul şi parametrii maximi ai echipamentului care doreşte să-l deservească;
b) copia actului de identitate/paşaport;

c) o copie a unui certificat medical sau document cu funcţie echivalentă emisă de autorităţile competente în domeniu din statul membru de origine;
d) copia autorizaţiei eliberată de autoritatea competentă din statul membru.

(4) Pe baza rezultatelor din procesul-verbal de examinare, ISCIR înscrie persoanele care au promovat examenul în Registrul ISCIR, conform prevederilor de la art. 16.

Subiect ridicat ultima oară de Anonymous Sâm Aug 14, 2010 1:03 am.
RSVTI

Înapoi la Autorizari de Stivuitoristi